Menu background

Onze werkwijze | Vastgoed 03

Gratis schatting
01

Gratis schatting

Al sinds 2007 bezoekt ons team de huizen, appartementen, gronden en handelseigendommen in uw regio. Met die lokale marktkennis is het voor onze vastgoedspecialisten eenvoudig om de marktwaarde van uw eigendom te bepalen.

 
Professionele foto’s, beschrijving en attesten
02

Professionele foto’s, beschrijving en attesten

Als u een eigendom verkoopt, wil u dat het aantrekkelijk wordt voorgesteld in woord en beeld. Onze makelaars hebben de ervaring en het materiaal om uw eigendom professioneel in de spotlights te zetten. Daarnaast leiden we u ook langs alle administratieve obstakels.

 
Publiciteit via verschillende kanalen
03

Publiciteit via verschillende kanalen

Een opvallend bord in het straatbeeld, advertenties in lokale media, onze drukbezochte website en een vermelding op de nationale portaalsites: zowel online als offline hebben we alles in huis om uw eigendom te promoten onder de juiste doelgroep. En door onze grote bekendheid in de regio profiteert u ook van onze uitgebreide database met potentiële kopers.

 
Bezichtigingen en onderhandelingen
04

Bezichtigingen en onderhandelingen

Zijn er al snel geïnteresseerden die uw eigendom graag willen bezoeken? Geen zorgen, onze professionele medewerkers begeleiden elke bezichtiging. En daar blijft het niet bij. Tijdens de onderhandelingen zorgen we ervoor dat u de beste prijs krijgt.

 
Verkoopovereenkomst
05

Verkoopovereenkomst

Bent u tevreden met de geboden prijs en de gekozen voorwaarden? Dan maken onze specialisten de juridisch bindende verkoopovereenkomst voor u op, in samenwerking met de notaris.

 
Begeleiding bij de notariële akte
06

Begeleiding bij de notariële akte

Na ondertekening van de verkoopovereenkomst moet een notaris binnen vier maanden de notariële akte opstellen. U kan erop rekenen dat wij dit proces nauwlettend in de gaten houden zodat u niet voor administratieve verrassingen komt te staan.

 

Zichtbaar zowel online als offline

Een drukbezochte website

Een drukbezochte website

Maandelijks bezoeken meer dan 15.000 mensen onze moderne website. Dat levert elke maand minstens 1.000 contactaanvragen op. En daar profiteert u als verkoper van, want de kans is groot dat uw toekomstige koper al in onze contactenlijst zit.

Website
Opvallend in het straatbeeld

Opvallend in het straatbeeld

Met een groot aantal residentiële en commerciële eigendommen in onze portefeuille zijn we een bekend gezicht in uw regio. Heeft u ons verkoopbord ook al gespot in Kapellen, Stabroek, Ekeren, Zandvliet of één van de andere gemeenten in de buurt?

Straatbeeld
Lokaal verbonden

Lokaal verbonden

Als vastgoedmakelaar brengen we dagelijks kopers en verkopers samen. Maar ook op maatschappelijk niveau willen we mensen verbinden. Daarom sponsoren we verschillende lokale evenementen, goede doelen en andere initiatieven.

Lokaal

Wij zetten alles op alles voor een vlotte verkoop.

Verkoop jouw woning met Vastgoed 03

Uw eigendom verkopen? Onze drukbezochte website en kantoren ontvangen dagelijks potentiële kopers uit uw regio.

Ook ons team staat steeds paraat om u verder te helpen, en een antwoord te bieden op al uw vragen. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zetten alles op alles voor een vlotte verkoop.

Vraag een gratis schatting aan

Wil u graag weten hoeveel uw woning waard is? Vraag een vrijblijvende en gratis schatting aan.
Wij komen op afspraak bij u langs voor een professionele en realistische waardebepaling van uw eigendom.