Ontdek onze werkwijze in 6 stappen

cirkelvormig icoonVerkoop uw eigendom in 6 stappen

Gratis schatting

GRATIS SCHATTING

Al sinds 2007 bezoekt ons team de huizen, appartementen, gronden en handelseigendommen in uw regio. Met die lokale marktkennis is het voor onze vastgoedspecialisten eenvoudig om de marktwaarde van uw eigendom te bepalen.

Professionele foto's en beschrijving

PROFESSIONELE FOTO’S, BESCHRIJVING EN ATTESTEN

Als u een eigendom verkoopt, wil u dat het aantrekkelijk wordt voorgesteld in woord en beeld. Onze vastgoedmakelaars hebben de ervaring en het materiaal om uw eigendom professioneel in de spotlights te zetten. Daarnaast leiden we u ook langs alle administratieve obstakels. Denk aan een EPC, elektriciteitskeuring, bodemattest, documentaanvraag bij de notaris en nog veel meer.

Publiciteit via verschillende kanalen

PUBLICITEIT VIA VERSCHILLENDE KANALEN

Een opvallend bord in het straatbeeld, advertenties in lokale media, onze drukbezochte website en een vermelding op de nationale portaalsites: zowel online als offline hebben we alles in huis om uw eigendom te promoten onder de juiste doelgroep. En door onze grote bekendheid in de regio profiteert u ook van onze uitgebreide database met potentiële kopers.

Bezichtigingen en onderhandelingen

BEZICHTIGINGEN EN ONDERHANDELINGEN

Zijn er al snel geïnteresseerden die uw eigendom graag willen bezoeken? Geen zorgen, onze professionele medewerkers begeleiden elke bezichtiging. En daar blijft het niet bij. Tijdens de onderhandelingen zorgen we ervoor dat u de beste prijs krijgt.

Verkoopovereenkomst

VERKOOPOVEREENKOMST

Bent u tevreden met de geboden prijs en de gekozen voorwaarden? Dan maken onze specialisten de juridisch bindende verkoopovereenkomst voor u op, in samenwerking met de notaris.

Begeleiding bij de notarïele akte

BEGELEIDING BIJ DE NOTARIËLE AKTE

Na ondertekening van de verkoopovereenkomst moet een notaris binnen vier maanden de notariële akte opstellen. U kan erop rekenen dat wij dit proces nauwlettend in de gaten houden zodat u niet voor administratieve verrassingen komt te staan.

Ontdek wat anderen over onze service te zeggen hebbenWij zetten alles op alles voor een vlotte verkoop van uw woning!

cirkelvormig icoonNog steeds niet overtuigd?

Deze woningen werden binnen de week verkocht aan- of boven de vraagprijs!