RESIDENTIE ALBA | Home | 5822044

Alba in een notendop

28 appartementen

U kiest voor 1, 2 of 3 slaapkamers? Graag een tuin of liever een terras?

Ondergrondse staanplaatsen

Er is plaats voor 38 voertuigen waarvan 8 dubbele parkings.

Fietsenstalling

Ondergronds kan u uw fietsen veilig stallen tot de volgende fietstocht.

Bergplaatsen

22 kelderbergingen zijn beschikbaar voor wie net iets meer opslagruimte wenst.

Vanaf € 174.900

Ontdek de mogelijkheden hier

Een stijlvolle en moderne
vormgeving

De focus op kwaliteitsvol wonen.

De appartementen worden afgewerkt met hoogwaardige materialen en hebben stuk voor stuk een mooie leefruimte met grote raampartijen. Zo baden ze in het licht en krijg je een maximaal ruimtegevoel. De koper beschikt over ruime budgetten om het appartement naar eigen wens af te werken.

Een duurzame en groene toekomst? Daar werkt iedere bewoner van dit BEN-project aan mee! BEN staat voor bijna-energieneutraal. Een bijna-energieneutrale woning verbruikt aanzienlijk minder energie voor verwarming, ventilatie en warm water. Dat betekent voor jou minder energiekosten en meer wooncomfort.

Op ontdekking in Alba

Voor ieder wat wils.

Residentie Alba biedt zowel ruime als compacte wooneenheden aan. De gelijkvloers appartementen zijn voorzien van een zonnige tuin, de hoger gelegen appartementen beschikken over terrassen. De keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers is geheel aan u. Alle appartementen bieden je hedendaags en energiezuinig wooncomfort en zijn beschikbaar via een traphal mét lift. De wagen en fiets kan je veilig stallen in de ondergrondse garage.

Large image

Aangenaam wonen doet u hier

Meidoornlaan 6, 2940 Stabroek

Hou je van een groene omgeving of bezoek je al eens graag een historisch pand? In Stabroek kan dat. Op wandelafstand vind je het fort van Stabroek of kasteel Ravenhof. Voor de grotere wandelingen sta je in geen tijd in de Kalmthoutse Heide.

Neem contact op

Laat hier je gegevens na of neem contact op met onze makelaar.