21099 - Residentie Molenzicht 1
background image

cirkelvormig icoonAppartementen nieuwbouwproject 'Molenzicht'

- AANKOOP AAN 6% MOGELIJK (INDIEN VOLDAAN AAN VOORWAARDEN) -

Nieuwbouwproject 'Molenzicht' voorziet 14 appartementen, 4 woningen en 1 winkelpand met ondergrondse parking, fietsenberging en privatieve bergingen.

De appartementen zijn telkens bereikbaar via twee gemeenschappelijke traphallen met lift.

Alle appartementen worden volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen volgens het bijgevoegd lastenboek. De koper beschikt over ruime budgetten om zijn appartement naar eigen smaak af te werken. Zo is er, bijvoorbeeld, een ruime keuze voorzien voor vloeren of parket.

De gelijkvloers appartementen zijn voorzien van een zonnige stadstuin. De andere appartementen beschikken alle over een terras.

Het volledige goed is onderkelderd en biedt plaats voor 19 parkeerplaatsen waarvan 2 plaatsen voor mindervaliden en 12 bergingen. Er is een ruim afsluitbare fietsenberging aanwezig waar 25 fietsen in kunnen geplaatst worden. Deze kelder is bereikbaar via twee personenliften, een ruimere fietslift en twee traphallen. De twee personenliften bevinden zich in het appartementsblok aan de Theofiel van Cauwenberghslei , de fietslift en de traphallen komen uit bij de woningen in de Kruispadstraat.

Er werd gestreefd naar een stijlvolle en moderne vormgeving, die focust op kwaliteitsvol wonen met aandacht voor licht en lucht.

De ondergrondse autostaanplaatsen zijn verplicht mee aan te kopen aan 24.500,- euro excl. BTW en registratierechten (28.835,- euro incl. 21% BTW en registratie)
Bergingen zijn ook verplicht mee aan te kopen aan 5.000,- euro excl. BTW en registratie (5.836,25- euro incl. 21% BTW en registratie).o incl. 21% BTW en registratie).

adres
Theofiel van Cauwenberghslei 30-36, 2900 Schoten

overzicht panden

VerdiepingNrOpp.PrijsStatus

cirkelvormig icooninfo aanvragen

Vernieuwen
background divider