21100 Residentie 'Molenzicht' 1
background image

cirkelvormig icoonBEN - Woningen nieuwbouwproject 'Molenzicht' - AANKOOP AAN 6% MOGELIJK (INDIEN VOLDAAN AAN VOORWAARDEN) -

- AANKOOP AAN 6% MOGELIJK (INDIEN VOLDAAN AAN VOORWAARDEN) -

Nieuwbouwproject 'Molenzicht' voorziet 14 appartementen, 4 BEN woningen en 1 winkelpand met ondergrondse parking, fietsenberging en 6 privatieve bergingen.

BIJNA ENERGIE NEUTRALE WONINGEN!
Voor BEN-woningen bestaan stevige premies, een korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken een extra voordelig BEN-krediet.

Alle woningen worden volledig afgewerkt met hoogwaardige materialen volgens het bijgevoegd lastenboek. De koper beschikt over ruime budgetten om zijn woning naar eigen smaak af te werken.

De woningen beschikken allen over een aangename tuin.

Het volledige goed is onderkelderd en biedt plaats voor 19 parkeerplaatsen waarvan 2 plaatsen voor mindervaliden en 12 bergingen. Er is een ruim afsluitbare fietsenberging aanwezig waar 25 fietsen in kunnen geplaatst worden. Deze kelder is bereikbaar via twee liften en twee traphallen en een ruimere fietslift.

Er werd gestreefd naar een stijlvolle en moderne vormgeving, die focust op kwaliteitsvol wonen met aandacht voor licht en lucht.

De ondergrondse autostaanplaatsen zijn verplicht mee aan te kopen aan 24.500,- euro excl. BTW en registratierechten (28.835,- euro incl. 21% BTW en 12% registratie)
Bergingen zijn ook verplicht mee aan te kopen aan 5.000,- euro excl. BTW en registratie (5.788,75,- euro incl. 21% BTW en registratie).

adres
Theofiel van Cauwenberghslei 30-36, 2900 Schoten

overzicht panden

VerdiepingNrOpp.PrijsStatus

cirkelvormig icooninfo aanvragen

Vernieuwen
background divider