20146 1
background image

cirkelvormig icoonNIEUWBOUWPROJECT BESTAANDE UIT 5 ENERGIEZUINIGE WONINGEN MET GARAGE

Het nieuwbouwproject dat wij u voorstellen, past perfect binnen de hedendaagse woonfilosofie van duurzaam en ecologisch bouwen met vooruitstrevende kwalitatieve materialen binnen een hedendaagse architectuur. Project 'Hoogeind' is gelegen nabij het centrum van Stabroek, en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Het op - en afrittencomplex van de A12 liggen op minder dan 5 minuten rijden. Ook het centrum van Antwerpen is vlakbij.

In totaal bestaat het project uit 5 nieuwbouwwoningen die met de grootste zorg alsook met hoogwaardige en energiezuinige materialen worden afgewerkt. Alle wooneenheden beschikken over een privé voortuin en een ruime, zuid georiënteerde achtertuin. Daarnaast heeft iedere woning een privé garage. De garages zijn toegankelijk via een servitudewegenis, met de mogelijkheid om via de servitudewegenis de privé achtertuinen te bereiken.

Iedere eengezinswoning is als volgt ingedeeld; op het gelijkvloers bevindt zich de leefruimte met open keuken, beging en een aparte toilet. De eerste verdieping is verdeeld in drie slaapkamers en een badkamer. Onder het schuine dak bevindt zich de ingerichte tweede verdieping met twee extra slaapkamers en een extra badkamer bereikbaar via een vaste trap

Garage bij aan te kopen aan 27.170,- euro (incl BTW en registratie)

Er werd gestreefd naar een stijlvolle en landelijke vormgeving, die focust op kwaliteitsvol wonen met aandacht voor licht en lucht.

Contacteer ons voor een afspraak of voor meer informatie: 03/568.03.03 - info@vastgoed03.be

adres
Hoogeind 14
2940 Stabroek

overzicht panden

VerdiepingNrOpp.PrijsStatus

cirkelvormig icooninfo aanvragen

Vernieuwen
background divider
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

AccepterenMeer weten