18239 1
background image

cirkelvormig icoonPrachtig nieuwbouwproject op zeer centrale locatie te Stabroek

Prachtig nieuwbouwproject vlakbij het centrum van Stabroek. Winkels, scholen, openbaar vervoer en autostrade bevinden zich allemaal in de nabije omgeving.

Het project bestaat uit 5 kwalitatieve nieuwbouwappartementen verdeeld over 3 bouwlagen met 8 achtergelegen garageboxen.

De appartementen variëren in oppervlakte: op het gelijkvloers bedraagt de oppervlakte 86m², op de eerste verdieping 70m² en het dakappartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 133m².
De appartementen op het gelijkvloers en de eerste verdieping beschikken over 2 slaapkamers, het dakappartement heeft drie slaapkamers.
De appartementen beschikken over een Zuid-West geörienteerd terras en de gelijkvloerse appartementen genieten van een zonnige tuin.

Het project is volledig gebouwd volgens de huidige EPB-normen (uitstekende ventilatie, geluidsisolatie en thermische isolatie).
Kortom zijn dit prachtige appartementen, volledig af te werken naar uw eigen smaak! Wenst u meer informatie en/of een bezoek? Bel naar 03 568 03 03 of via mail: info@vastgoed03.be

adres
Kleine Molenweg 108
2940 Stabroek

overzicht panden

VerdiepingNrOpp.PrijsStatus

cirkelvormig icooninfo aanvragen

Vernieuwen
background divider
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

AccepterenMeer weten